hu | en

Cégbemutató

Miért velünk?

A Mega-Logistics Zrt.. Magyarország egyik legnagyobb magyar magánkézben lévő létesítménygazdálkodási és építési társasága.Tevékenységünket tervszerű vezetéssel, autentikus erőforrás-gazdálkodással, jó minőségben és flexibilis szolgáltatásokkal végezzük, vásárló-orientált hozzáállással itthon és külföldön egyaránt.Az általános szerződéses feladatokat a Beruházási Igazgatóság látja el. Ezen igazgatóság munkatársai rendelkeznek minden szükséges jogosítvánnyal, engedéllyel, képesítéssel, illetve több éves tapasztalattal, és több százezer négyzetméternyi elvégzett munkával, építkezési referenciával.


Vállaljuk új épületek tervezését és régiek felújítását is, a legmagasabb minőséget biztosítva, stabil pénzügyi háttérrel és felszereléssel. A több tíz milliárd forint értékű felújítási munka, melyet az elmúlt években elvégeztünk professzionalizmusunk, szakértelmünk bizonyítéka, és a tény, hogy ügyfeleink köre egyre növekszik, azt bizonyítja, hogy minőségi, elégedettségre okot adó munkát végzünk. Profi menedzsmentünk egyedülálló tudását főiskolai és egyetemi oktatásban szerezte, tudásukat folyamatosan bővítik,, ezáltal az adott terület elismert szakértői. Stratégiánk fontos eleme a minőségpolitika, így biztosítjuk a megrendelőink által igényelt minőséget. A folyamatosan változó üzleti, jogi és befektetési környezet kockázatokat és lehetőségeket is rejt magában. A Mega-Logistics Zrt. ezekből a kihívásokból kovácsol előnyt gyors adaptációs képességével és folyamatos megújulással. Az új épületek látványosak, de egyben életünk alapjai is!

Helyreállítás, újjáépítés és bontási munkák

A Honvédelmi Minisztérium különböző szervezetei számára végzett számos kivitelezésünk az általunk végzett helyreállítások közül is kimagaslik, hiszen ezek a munkák különleges körülmények között zajlottak. Személyzeti építmények a funkció és rendeltetés által meghatározva, konyhák-ebédlők, szállók, hivatali épületek, üzemanyag-ellátó állomások, egészségügyi létesítmények teljes körű felújítását végeztük az elmúlt években. Teljes körű felújítást végeztünk állami, önkormányzati és magántulajdonú épületeken is.

Felújítási és építési munkálatok műemlékeken és helyi védelem alatt álló építményeken

Hisszük, hogy múltunk megóvása fontos. Az elmúlt időszakban jól felkészült profi munkatársaink jelentős nagyságrendben vettek részt műemlékek és helyi védelem alatt álló épületek, épületkomplexumok felújításán, restaurálásán és kibővítésén. A felújított épületek között található a Honvédelmi Minisztérium tulajdonában lévő Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a Stefánia Palota is. Jelentős kivitelezések történtek a paksi Erzsébet Hotel komplexumban és Budapest központi sétálóutcájában található CBA Gourmet áruházban (Váci u. 34.). A cseszneki középkori vár felújításának első szakaszának elvégzése után a vár könnyen megközelíthetővé vált a látogatók számára. Felújítási munkáinknak köszönhetően, mely épülethomlokzatok korhű felújítását is magában foglalta, a nagyatádi öreg postaépület, a pécsi Leővey Gimnázium, a balatonkeresztúri Látogatóközpont és a budapesti Balázs Béla u. 34-40 sz. alatt található apartman ház felújítása is elkészült.

 • 2001 - jogelődök összevonásával megalapítjuk a Mega-Logistic Zrt.-t. Üzleti tevékenységünk létesítményfenntartás és kivitelezés, főleg katonai objektumok tekintetében.
 • 2001 - első külföldi megbízatásunk: Pristina, magyar bázis
 • 2003 - belépünk az egészségügyi létesítmények üzemeltetési piacára.
 • 2004 - második külföldi megbízatásunk: szarajevói magyar bázis
 • 2008-2009 - az első komplex projekt: a Magyar Honvédség Pápai Bázisrepülőtér fejlesztése
 • 2009 - az első szállodafejlesztés
 • 2010 - a Magyar Köztársaság több külképviseleti állomásának felújítása az EU több városában
 • 2011 - első jelentősebb kiskereskedelmi létesítmény kivitelezése
 • 2013 - a stabilizáció után növekvő pályára áll a vállalat, elsősorban új piacok és tevékenységi körök keresésére fókuszál.
 • 2014 - az üzemeltetés, a beruházás üzletág is növekvő pályára állt
 • 2015 - elindultak az Európán kívüli munkák
 • 2016 - építőipari beruházó tevékenység további jelentős növekedése
 • 2017 - mérnök és fizikai szakember állomány jelentős növekedése